Rødby - Løve Høng 24-23

Endelig en sejr til kvalifikationsholdet. men det holdt hårdt.

De sidste kampe har været hårde at komme igennem, men i søndag var vi alle enige om, at i dag skulle det være.

Det startet også fint og man kunne se på spillet, at spillere var opsatte til at give den en ordentlig skalle.

Forsvaret som altid har været vores stærke side fungere så at sige fint gennem hele kampen, og selv om der var nogle skønhedsfejl ind i mellem, fungerede det fint på denne søndag.

Efter 10 minutter stod der 3-2 til hjemmeholdet, og efter 20 minutter stod der 6-6 så der blev taget og givet fra begge sider. Ved halvleg stod der 11-11 så det blev spændende at se hvem havde flest kræfter i behold til anden halvleg.

Anden halvleg startede lige som første. Holdene fulgest ad til der var spillet ca. 50 minutter, da Rødby bragte sig foran med to mål, 21-19, så nu gjaldt det om at hold forspringet, men det hold hårdt, for Løve-Høng ville ikke bare sådan opgive at få det ene point med hjem, så da der manglede 1 minut stod der 23-23 og Løve-Høng gik til helbanepres, så nu skulle der løbes for hinanden, og det hele endte med at hele holdes Mikkel stod fri på stregen og bankede den sidste bold ind til slut resultatet 24-23.

Begge hold skal roses for en god og spændende kamp denne søndag i Rødby havn sportshal.