Kvalifikationsrækken Herrer

Dalby – Rødby   23-22

Rødbys kvalhold har et kompleks mod lavrangerende hold. Det kom tydeligt til syne i kampen mod Dalby i søndags.   Ved ikke om man går på banen med den indstilling ”det her går nok” fordi at Dalby havde kun 3 point inden kampen mod os, så det skulle lade sig gøre at vinde over et hold der ligger sidst i rækken, men sådan skulle det ikke blive på denne søndag i Dalbyhallen.

Alt startede som det plejer. Vi kom hurtig bagud med et par mål, men efter 10.min stod der 5-5 på lystavlen, så langt så godt. Efter 20.min stor der 8-6 til værterne, og det var fortjent med det spil vi leverede det første 20. min. Mod slutningen af halvlegen trak Dalby fra, og var foran med 14-10 og det var også fortjent, med det forsvar vi levere igennem første halvleg.

I anden halvleg gik det lidt bedre med forsvaret, men ikke godt nok. Det skyldes måske med at Martin Post måtte udgå med en formodet fibersprængning, og for at gøre mere ondt ved holdet røg Tobias Gullids ud på bænken med sin 3 udvisning, så det tyndende noget ud på holdet.

Men vi halede os stille og rolig ind på forspringet. Efter 40.min var Dalby stadig foran med 4 men så fik forsvaret lidt bedre fat og efter 50.min stod der 20-20 so nu gjaldt om snøre posen til, nu vi havde chancen, men vi kom aldrig foran i kampen. Det blev både 21-21 og 22-22 selv om Dalby brændte 3 chancer i den hektiske slutfase, formåede vi ikke at score det vigtige mål som kunne have givet os sejren med hjem.

Det hele endte med en sejr til Dalby på 1 mål til 23-22

Målscore:   Kim Hansen med 6 mål Andreas Jønk 3 Stig Bredved 3 Lars Bredved 2 Thomas Errebo 2