Eskilstrup – Rødby HK

En rigtig god og helt afsindig spændene kamp.

Det blev en rigtig herrekamp i Eskilstrup tirsdag aften. Kampen ville vise hvor vi står styrkemæssig i forhold til topholdene i kvalifikationsrækken.

Det viste sig hurtig at vi ikke var kommet til Eskilstrup for at lægge os ned for topholdet, men ville give dem kamp til stregen i gennem hele kampen, og sådan blev kampen også.

Vi havde igen fået Morten Haugård og Nickolaj Sklander med til denne kamp, og dem kunne vi ikke have undværet. De spillede en rigtig god kamp begge to.

Eskiltrup have en vis Thomas Jørgensen med til kampen, og ham havde vi store problemer med at stække, også selv om forsvaret gik hårdt til ham ind i mellem, scorede han alligevel for mange mål efter vores smag.

Det var op ad bakke for Rødby HK næsten hele kampen igennem, fordi at vi hele til lå bagud med et par mål, men vi lod aldrig slå ud af det, men kæmpede alt det vi havde lært for at holde trit med Eskilstrup. Det bar også frugt til sidst i kampen, for da der manglede 10 minutter stod der 21-20 til Eskilstrup, så nu stod kampen og vippede til begge sider.

Det blev også afsindig spændende de sidste 3-4 minutter af kampen, fordi det blev både 22-22 23-23 24-24 og da der manglede 50 sekunder kom Eskilstrup på 25-24 og vi formåede ikke skyde på mål de sidste sekunder af kampen, så det hele endte med at vi tabte kampen med 1 mål, selv om jeg syns at vi havde fortjent det ene point, men sådan er håndbold nu engang.