Arbejdssejr til Kval-holdet.

SPILLEDE EN GOD KAMP MOD TMS RINGSTED

En god spillet kamp af Rødby HK kval-hold mod TMS Ringsted. Det lå lige som i luften at dette opgør ville blive en lige kamp, og det blev det også. Efter 10 min. stod der 3-5 til TMS, men det var aldrig fare på færde. vi var i haserne på dem hele tiden , og efter 20 min. stod der 6-7 til Ringsted. Rødby åd sig stille og rolig i...nd i kampen, og ved halvleg stod der 11-9 til Rødby.

Forsvaret stod rigtig godt i de sidste minutter af første halvleg, og det var deres fortjeneste at vi var kommet foran.

Anden halvleg blev en lige affære, men med Rødby HK i front hele halvlegen med et par mål.

Det blev alligevel spænding om udfaldet til sidst. Da der manglede 2 minutter havde TMS kæmpet sig op på 22-22 så nu stod kampen og vippet til begge sider, og vi var i undertal, men der var udsolgt hos Ringsted. De fik ikke scoret i deres 2 sidste angreb, men det kunne Rødby. Sidste mål sat ind af Martin Povl Jensen, og så endte kampen men en sejr til Rødby HK på 24-22

Kampforløb: 3-5 6-7 11-9 15-13 21-17 24-22
Topscorer: Martin Povl Jensen med 5 træffere
Udvisninger: Rødby 4 : Ringsted 1