Team Fjord var ikke kommet til Rødby havn sportshal for at lægge sig ned fra start, selv om de kun mødte op med 8 mand til kampen mod Rødby i serie 1 herrer.

De første minutter af kampen fulgtes holdene pænt ad, men det var bare et spørgsmål om tid, indtil kræfterne slap op hos Team Fjord. Rødby have 12 mand på holdkortet, og det kom til syne i anden halvleg. Efter 40 min stod der 18-21 til Team Fjord, så gæsterne kæmpede en bravt kamp mod overmagen, og Rødby måtte virkelig arbejde for at få sejren hevet hjem. Efter 50 min begyndte man at se at kræfterne var ved at slippe op hos gæsterne, og Rødby bragte sig foran med 3 mål, til 28-25. De sidst 10 minutter var det kun spil til et mål, og det hele endte med at Rødby vandt kampen sikkert med 36-28.

Det hele flaskede sig for Rødby serie 1 herrer denne søndag. Dalby gik hen og tabte til Nyk F. og så var det næsten afgjort at Rødby herrer spiller i Kvalifikationsrækken til næste sæson. Der manglede bare et resultat mere der skulle flaske sig for at være helt sikker. Det var at Amager i 2 division tabte sin kamp mod Team Køge, og det gjorte de, og så var sagen klar. Den hedder Kvalifikation rækken til næste sæson.