Der var lagt i kakkelovnen til Køge i Holebyhallen fredag aften. Man kunne mærke på spillerne at de var opsatte til at gå på banen og give Køge kamp til stregen fra start.

Efter 20 minutter stod der kun 6-5 til Rødby på måltavlen, og det var på grund af at begge forsvar gav den fuld skrue fra start. Der blev virkelig givet og taget, så det var en lyst at sidde på bænken og se på.

Kampen bølgede... frem og tilbage, men med Rødby i teten hele tiden, og ved halvleg stod der 14-10 til Rødby.

I anden halvleg øgede Rødby stille og rolig forspringet, og det var på grund af forsvaret. Bissen, Frederik og Errebo havde en periode på 15 min i anden halvleg, hvor der bare blev lukket fuldstændig af for Køges angribere, og det var den periode at Rødby satte sig på kampen. Rødby kom foran med 6-7 mål og så var den kamp næsten afgjort

Kampen endte med 29-23 til Rødby

Topscorer blev Martin Post med 7 mål. De 6 sat ind i anden halvleg

Dagen spiller blev Lars Kruse med en redningsprocent på 47

Udvisninger Rødby 4 og Køge 2

Allerede på søndag er der kamp igen i Rødby havn, og her kan det hele blive afgjort om vi skal op i kvalrækken eller ikke. Taber Dalby til Nyk F og vi vinder over Team fjor er det hele afgjort. Det bliver spændende