Kampen i serie 1 herrer mod Bjæverskov blev aldrig rigtig spændende, fordi at Rødby førte fra start til slut.

Det gik lidt træg i starten, men efter 10 min. stod der 2-4 til Rødby, og den føring blev stille og rolig udbygget i kampens løb. Efter 20 min stod 4 – 9 til Rødby, og man begyndte at se hvor det bar hen.

Ved halvleg stod der 5-12. I anden halvleg blev der lidt hektisk på grund af dommerne. De smed spillerne ud i hopetal. En overgang var Rødby kun 4 spillere på banen, men sjovt nok blev det faktisk en fordel for Rødby. Fanden tog ved Peter Kruse, og han scorede 2 gange mens vi kun var 4 mand på banen.

Men der var virkelig gang i svingdøren hos dommerne. Bjæverskov fik i alt 5 udvisninger plus et direkte rødt for at brokke sig lidt for meget over udvisningerne. Rødby fik en dobbelt udvisning (4.min) plus 5 udvisninger oveni, så jeg ved ikke hvad de herrer i sort have drukket i pausen. For Rødby vedkommende skal der siges, at kampen blev helt sikkert vundet i forsvaret. De stod stærkt i hele kampen.

Med sejren er det nu op til os selv, om vi skal op i kvalrækken, eftersom at Team Fjor tabte mod Nykøbing, så det her ser ud til at blive rigtig spændende. Som man måske ikke ved kan Køge ikke rykke op, fordi at holdet er spærret på grund af overliggende hold i kvalrækken.