Søndag d. 2. marts endte med at blive en pose blandede bolcher - heldigvis med flest positive oplevelser.

Vi på 3. div led et p**** irriterende nederlag til Roskilde på deres hjemmebane. Vi manglede 2 mand til kampen idet Simon Møss og Peter Kruse havde meldt fra. Dette gjorde unægtelig betingelserne lidt sværere for os. Vi havde revanche til gode efter en mildest talt ringe forestilling fra vore...s første kamp mod Roskilde i Rødbyhavn.

Vi kommer godt fra land og især Steffen på højrefløjen er i hopla. Forsvaret står ganske fornuftigt hvilket afværger en masse forsøg fra Roskilde. Min vurdering er, at Roskilde stillede med rækkens yngste hold hvilket havde den effekt at de kom bragende op gennem banen hver gang de erobrede boldene.

OG DETTE GJORDE DE TIT - vi lavede uhørt mange tekniske fejl. Dette var Roskilde ikke sene til at udnytte. De løb mange kontra mod os.

Vi er bagud med én pind ved halvleg.

Anden halvleg var langt hen af vejen en tro kopi af første halvleg. Vi leverede stadig alt for mange kaste-gribe fejl. Hver gang vi kom op på uafgjort lavede Roskilde to hurtige mål og så kunne vi starte forfra igen. Ved stillingen 21-21 havde vi efter en god forsvarsaktion mulighed for at komme i front - men ak, endnu en teknisk fejl gjorde, at Roskilde kunne spæne mod vores mål og genetablere føringen.

Vi taber kampen 25-23! Vi taber ikke til Roskilde men taber i høj grad til os selv og vores spildprocent.

MEN - vi er klar næste weekend når vi skal på langfart til Rørby! Vi håber på at være i stærkeste opstilling så vi kan hente to point

Det var weekendens eneste sure bolche!

Foruden os selv var også serie 1 og 2. div i ilden = 4 point

Serie 1 tog en flot sejr i Dalby og ligger pt. på en 3. plads. Vi håber alle på, at de kan avancere yderligere. Det kunne være fantastisk med et kval hold i klubben.

Resultat 21-28.

2. div sikrede sig mere eller mindre endnu en sæson i rækken efter en sejr over en af forfølgerne i rækken, Ajax Kbh. Gutterne haltede efter i store dele af kampen men formåede i løbet af 2. halvleg at trække afgørende fra.

Kampen endte 21-25.

Vi er igang med et større spillerpuslespil og den næste måneds tid bliver yderst interessant

Det ypperste resultat kunne være følgende holdoverblik for næste sæson. DET VIL VÆRE DANMARKSHISTORIE - og det er VORES klub