ENDNU EN SEJR TIL RØDBY HK's 3. DIV.

Og så siger vi "HEJ" til Jesper Skov der stemplede ind med en præstation ud over det sædvanlige - et usædvanligt højt niveau set over 60 min. Hamrende godt arbejde!!

Jespers storkamp hænger i høj grad sammen med et Rødby forsvar der bliver stærkere og stærkere for hver kamp der spilles. Vi ligger hele tiden nye detaljer til et i forvejen højt defensivt niveau. Det er blevet svært at score mange mål mod os.

I dag handlede de taktiske forberedelser mest af alt om vigtigheden i at ramme det rigtige spændingsniveau. Vi befinder os stadig i en fase hvor vi skal fokusere på at forvalte en favoritrolle på bedst mulig vis. Lad det være sagt med det samme; vi har stadig et udviklingspotentiale på dette område.

Vi kommer hurtigt i front med 2-0 men spilder efterfølgende en række angreb pga. tekniske fejl. Forsvaret er heller ikke helt på toppen og lader Tune kommer til for mange nemme chancer. Heldigvis har vi Jesper i målet der lukker rigtig godt ned for Tunes forsøg. Overordnet set spiller vi en halvsløj 1. halvleg og kan gå til pause med en en minimal Tuneføring.

11-12 (mener jeg)

Pausen bruger vi på at hive hinanden op på niveau! Vi er nødt til at lægge 15% på i alle spillets facetter. Forsvaret skal være mere bevægeligt og lukke ned for deres gode stregspil. Vi er egentlig ikke så bange for Tunes afslutninger fra distancen da Skov og forsvaret i samspil gør dem relativ forudsigelige. Vi formår i løbet af 2. halvleg at hæve niveauet ganske betragteligt i forsvaret hvilket holder Tune fra fadet i lange perioder. Efter 20 min. af 2. halvleg har Tune således kun scoret 2 rene mål i åbent spil mens 2 andre er sat ind på straffe.

Angrebsmæssigt formår vi at spille os til en række gode chancer som var med til at hive Kasper Larsens (tidl. Rødby/TSØ spiller) redningsprocent ned. Han stod i øvrigt en rigtig god 1. halvleg. Vi skal dog blive bedre til at slippe håndbremsen så vi kan vise noget af det gode/kreative angrebsspil som vi dog trods alt ved vi er i stand til. De sidste tre kampe har vi ikke lavet over 25 mål - men det gør heldigvis ikke så meget når modstanderholdene kun har lavet henholdsvis; 19, 19 og 22.